Interesse weekendje weg 2023

Beste leden van Smitten Heintje,

Mini-cruise

We hebben tijdens de jaarvergadering aangegeven dat we bezig zijn geweest om een mini-cruise te organiseren naar Noorwegen. De planning was dat dit zou plaatsvinden in het eerste weekeinde van de herfstvakantie. We hadden al toestemming gekregen van de bedrijfsleiders van Taxi en Tour. Ook de contacten met de rederij Holland Norway Lines waren ver gevorderd.

Helaas hebben we te horen gekregen dat deze rederij niet meer vanaf Nederland afvaart, maar vanaf Emden in Duitsland. Daarnaast bestaat het vermoeden dat ook dit geen lang leven beschoren is.

Om deze redenen heeft het bestuur besloten om de activiteit te annuleren.

 Wat nu?

De organisatie zit echter niet stil. We hebben iets nieuws in gedachten en wel in het weekeinde van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 15 oktober 2023.

We willen jullie meenemen naar een heel pittoreske streek in ons mooie Nederland, namelijk de kop van Overijssel Het weekend is geheel verzorgd!

 Vertrek op zaterdag 14 oktober rond de klok van 09.30 uur.

Voorlopig programma:

  • bezoek orchideeënhoeve
  • rondvaart in Giethoorn en omgeving.
  • diner en overnachting in een Fletcher hotel .
  • voldoende tijd voor een gezellige borrel en/of tijd voor jezelf.

Verzoek

Graag willen we inventariseren of hiervoor voldoende interesse is. Wanneer er voldoende interesse is, gaan we verder met het organiseren van deze activiteit. Verdere informatie volgt dan te zijner tijd.

Geef je interesse door via het formulier hieronder

Let op: Dit is nog GEEN aanmelding voor deze activiteit!

Graag willen we jullie reactie voor 26 mei ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur personeelsvereniging Smitten Heintje