Cruise info

 

Vrijdag 30 november:

We verwachten dat iedereen om 11:30 uur aanwezig is bij Munckhof.

Nadat we in IJmuiden aankomen verlaat iedereen de bus en neemt al zijn of haar bagage mee. LET OP: je kunt nu niet meer terug naar de bus.

We gaan dan gezamenlijk naar de incheckterminal en volgen de incheckprocedure: inchecken / douane / hut indeling.

Om 17.45 uur nemen we gezamenlijk deel aan het diner (1e zitting) in het Explorers Kitchen Restaurant, dit is in buffetvorm. Alle drank aan boord is voor eigen rekening, ook tijdens het diner. Betaling aan boord kan in Euro’s, Ponden en met de Pinpas. Daarna is er vrije tijd aan boord en kan men genieten van alles wat er aan boord te doen is.

Zaterdag  1 december:

s’ Ochtends is er ontbijt vanaf 6.00 uur.

Om 9.15 uur komen we aan in Newcastle. Via de terminal en de douane verlaat je de boot en staan de bussen weer op ons te wachten. Alle bagage kun je in je hut laten want s’ avonds heb je weer dezelfde hut.

We vertrekken naar Newcastle waar iedereen op eigen gelegenheid de dag kan doorbrengen.

Om 15.30 uur vertrekken we weer vanuit Newcastle met de bus terug naar de haven.

Om 18:00 uur nemen we weer gezamenlijk deel aan het diner (1e zitting). Daarna heeft iedereen weer vrije tijd aan boord.

Zondag 2 december:

Zondag is er vanaf 6.00 uur weer ontbijt aan boord en om 9.30 uur leggen we weer aan in IJmuiden en verlaten we de boot. Uiteraard neem je nu al je spullen mee van boord. Daarna vervolgen we de terugreis naar Horst

In Horst hebben we nog een verrassing voor iedereen (je gaat niet met honger naar huis).