Coronavirus mededelingen

Update 13 januari 2021

Beste leden,

In verband met de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt om de jaarvergadering en aansluitend het toepen en kienen tot nader order te uit te stellen.

Zodra de mogelijkheid zich voordoet zullen we jullie informeren via deze pagina en via onze mailinglijst.

Blijf allemaal gezond,
Bestuur PV Smitten Heintje


Update 23 september 2020

Beste leden,

Al ruim een half jaar houdt het coronavirus ons bezig en voorlopig zal dit nog niet veranderen. Voor de personeelsvereniging betekent dit dat wij nog steeds belemmerd worden om activiteiten te organiseren, hoe graag we dit ook weer zouden willen.

Omdat de richtlijnen van het RIVM noodzakelijkerwijs regelmatig aangescherpt worden blijft het moeilijk om activiteiten in de nabije toekomst te plannen (vandaag mag de groepsgrootte 50 personen zijn, morgen wordt deze weer veranderd naar misschien 20 personen). Daarbij moet je ook nog een accommodatie zien te vinden waar de activiteit veilig kan plaatsvinden.

Omdat wij nu weinig tot geen uitgaven hebben loopt het saldo op onze bankrekening mooi op. Dit geeft ons in de toekomst de mogelijkheid om weer mooie en misschien wel grotere activiteiten te organiseren, bijvoorbeeld een weekendje weg.

We hopen op ieders begrip en zullen, zodra de mogelijkheden er weer zijn, mooie activiteiten organiseren.

Blijf allemaal gezond,
Bestuur PV Smitten Heintje


Update 4 mei 2020

Beste leden,

Als bestuur van de personeelsvereniging nemen ook wij onze verantwoordelijkheid in deze uitzonderlijke situatie.

Dit betekent dat alle geplande activiteiten voor 2020 op dit moment geen doorgang vinden. Het betreft de kookworkshop in juni en het weekendje weg in het najaar 2020. Voor het weekendje weg zouden we nu reserveringen moeten vastleggen en aanbetalingen moeten doen. Het bestuur vindt het in de huidige situatie niet verantwoord om deze kosten al te maken.

Uiteraard verheugen wij ons op de tijd dat we de draad weer kunnen oppakken en weer activiteiten voor jullie mogen organiseren.

Blijf allemaal gezond,
Bestuur PV Smitten Heintje